اخبار

لزوم بازنگری در زیرساخت‌ها علوم انسانی اسلامی برای پاسخ به نیازهای نظام حکمرانی

  آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه در سومین نشست شورای عالی سیاست‌گذاری ستاد علوم انسانی اسلامی حوزه‌های علمیه که با حضور مسئولین نهادهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، شورای عالی انقلاب فرهنگی، روسای دانشگاه‌ها و مراکز حوزوی در دفتر معاونت ارتباطات بین‌الملل مقام معظم رهبری برگزار شد، بیان داشت:

 

در حوزه علوم انسانی اسلامی، دیدگاه‌های متنوعی وجود دارد که برخی از آنها قابل جمع می باشند و برخی دیگر قابل جمع نیستند. نگاه رهبری و اندیشه‌های امامین انقلاب برای ما ملاک است و محورهای اصلی باید بر اساس اندیشه‌های بزرگانی چون علامه طباطبایی، شهید مطهری، آیت‌الله مصباح، آیت‌الله جوادی و شهید صدر قرار گیرد. این افراد الگوهای معیار در این زمینه هستند.

▫️ به عنوان حوزویان، باید مسئله را به درستی بشناسیم و زیرساخت‌های علوم انسانی در حوزه علوم اسلامی را بازسازی کنیم. تحولاتی در این زمینه باید ایجاد شود که توانایی پاسخ به پرسش‌ها و مسائل جدید را داشته باشد و گره هایی از نظام حکمرانی ما را باز کند. نظرات مخالفان را به درستی و به طور کامل بشناسیم و از آن غفلت نکنیم.

▫️در خصوص هوش مصنوعی و علوم انسانی آقای دکتر بهرامی در مرکز تحقیقات نور با همکاری بخش‌های دیگر کارهای خوبی را آغاز کرده‌اند. همچنین، دیگر دوستان در مراکز مختلف در این زمینه فعالیت می‌کنند که آقای دکتر طهرانچی به آن اشاره کردند


دیدگاه خود را بیان کنید